• ordre@gomankjelstad.no
 • |
 • 61 14 32 00
 • |
 • Goman Kjelstad AS

 • Om oss

  Like før krigen ble Kjelstad Bakeri etablert på Lena, i Østre Toten kommune. Det var Jens Kjelstad, fra Nordre Land, som startet bedriften. På slutten av 30-tallet, etter at han var ferdig utdannet som baker, ville han etablere sin egen bakeribedrift. Med lasteplanet fullt av bakeriutstyr, fartet han og familien rundt på Østlandet, på søk etter et egnet sted. I 1937 havnet han på Lena, hvor han kjøpte en eiendom, og etablerte Kjelstad Bakeri.

   

  Ganske snart ble bakeridriften utvidet med kafeteria. «Kjelstad-kafé-n», som stedet ble hetende på folkemunne, ble umiddelbart et populært samlingspunkt i Lena. Et naturlig sted å treffe sambygdinger og slå av en prat.

   

  I 53 år holdt Kjelstad Bakeri til i de opprinnelige lokalene i Lena. Som en følge av behov for økt kapasitet, flyttet firmaet i 2010 inn i nye og moderne lokaler på Bilitt. Produksjonsokalene, med et samlet areal på 4 000 kvm, er bygget for å møte dagens og fremtidens  behov.

   

   

   

  Som et av Gomanbakeriene, satser vi på effektiv produksjon, der kvalitet og god smak er viktige kriterier. Takket være spesialtilpasset utstyr, fleksible produksjonslinjer og et velutbygd distribusjonssystem, er vi i dag et effektivt fullsortimentsbakeri. Et moderne bakeri som forener moderne produksjonsprosesser med godt tradisjonshåndverk. Blant annet steker vi flere av våre produkter i steinovn. 

  I det hele tatt er Goman Kjelstad en bedrift som stiller de høyeste krav til kvalitet gjennom hele bakeprosessen. Vi følger de strengeste standarder som gjelder for bransjen og møter spesifikke krav som våre kundene forventer av oss. Dette er momenter som har høyeste prioritet i den daglige virksomheten og alle våre ansatte tar del i arbeidet, slik at det blir en integrert og naturlig del av driften.

  Goman Kjelstad er en av Norges mest moderne bakeribedrifter. Den ledes av Arne Kjelstad, sønnesønn av grunnleggeren. Selv om vi er en del av Norges fremste bakerikonsern, er Kjelstad fremdeles tungt inne på eiersiden.

  Tross store investeringer og vekst, er grunn-filosofien klar: Goman Kjelstad skal ivareta og videreføre stolte tradisjoner. Tradisjoner, synonymt med gode brød og velsmakende kaker. Stolte tradisjoner, tuftet på solid erfaring og godt bakerhåndverk!

             

                   Det kjennes på smaken!

       
  Powered by Edicra